Aanmelden onderzoek 

Quality of Life 2020

Wat geweldig dat je mee wilt doen met het onderzoek naar Quality of Life 2020. Dankzij jouw mening wordt er een prachtig boek samengesteld, boordevol meningen, tips, onderzoeksresultaten en achtergrondartikelen over kwaliteit van leven.

Nog even alles op een rijtje over het onderzoek QOL 2020 en jouw deelname:

 • Maandelijks een online enquête
  De eerste enquête wordt op 15 januari 2020 verstuurd. Meld je je later aan? Geen probleem! Je kunt op elk moment instappen. Bovendien bepaal jij zelf bij elke enquête of je deze invult. Niks moet, alles mag. En staan er vragen tussen die je liever niet beantwoordt? Geen probleem, dan sla je deze gewoon over! 
   

 • Regelmatig relevante testproducten ontvangen 
  Uiteraard alleen als jij dat wilt. Nogmaals, niks is verplicht. Wil je testproducten ontvangen? Vul dan je adresgegevens in.
   

 • Toegang tot een besloten platform
  Hierop kun je andere deelnemers ontmoeten, jezelf voorstellen, ervaringen uitwisselen, tips, adviezen en informatie delen, je mening over stellingen geven en de nieuwste updates van het onderzoek lezen.
   

 • Kans maken op mooie prijzen
  om jouw Quality of Life te verhogen. Hou mijn Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor de nieuwste winacties.
   

 • Maandelijkse nieuwsbrief
  met een update van de onderzoeken, tips en nieuwe inzichten over Quality of Life.  
   

 • Een gratis exemplaar van het boek
  Tijd voor kwaliteit
  Dit boek wordt in het eerste kwartaal van 2021 gedrukt en is mede dankzij jouw mening en deelname aan het onderzoek mogelijk. 
  Dank je wel! 

   

Jouw gegevens, e-mailadres, mening, uitspraken, enquêtegegevens en alle overige informatie die je met mij deelt, worden strikt persoonlijk behandeld en niet ongevraagd gedeeld met derden.  De onderzoeksresultaten worden anoniem gebruikt voor het boek Tijd voor kwaliteit en jouw persoonsgegevens worden na afronding van het onderzoek verwijderd (december 2020). Tussentijds afmelden voor de online enquête en/of het laten verwijderen van jouw gegevens kan te allen tijde. Mocht je het wel op prijs stellen om met jouw naam vermeld te worden in het boek Tijd voor kwaliteit, dan mag dat natuurlijk. Voordat het boek uitgegeven wordt, zal ik je om toestemming vragen. De minimumleeftijd voor deelname aan het onderzoek Quality of Life is  18 jaar.
Vragen over jouw privacy? Neem contact op! 

quality of life aanmelden voor onderzoek
Ja, ik meld me aan voor het onderzoek QOL 2020!